ABCD-bloggen

ABCD-bloggen

ABCD-bloggen

ABCD-bloggen är den gemensamma bloggen för hela familjen. Mamma har även en egen blogg: miamie.

En tisdag....

FamiljenPosted by pappa B Tuesday, November 06 2007 11:52:00

Idag skulle pappa och Clara gå till Öppna Förskolan (ÖF). Precis när Clara fått av sig kläderna och kommit in bland alla barnen och därmed fått det stora leendet på sina läppar, visade det sig att ÖF inte alls var ÖF idag. Idag var det dagmammorna som höll till där. Så det var bara att ta med sig Clara därifrån och gå hem igen. Det känns som otur för lilla C, vi gick dit i förra veckan med, men då var det stängt för lov. Men imorgon ska det vara öppet i alla fall. Då ska Clarisen äntligen få leka med barnen.

Pappas mobil var alldeles trasig, knappsatsen satt inte längre på mobilen utan låg vid sidan om. Av den anledningen blev det en liten tur till Teliabutiken på Center Syd. Det visade sig finnas garanti kvar så nu är det lånetelefon som gäller ett par veckor till den ordinarie kommer tillbaka igen. Clara fick en telefon också. Killen på Telia plockade fram en Samsung-demotelefon (en dummy) som var av utgången modell. Den fick Clara. Hon blev jätteglad.

Vi ska hämta mamma på jobbet vid 16-tiden. Idag får vi köra in lite tidigare för pappa och Clara ska hämta en vinst på Mix Megapol Radio City i Malmö. Pappa tävlade i radio i morses och vann en hjulmutternyckel. Tjoho!

Ta vara på er önskar pappa och Clara!

  • Comments(1)//blogg.hartzen.se/#post31