ABCD-bloggen

ABCD-bloggen

ABCD-bloggen

ABCD-bloggen är den gemensamma bloggen för hela familjen. Mamma har även en egen blogg: miamie.

Mysig middag

FamiljenPosted by mamma A Thursday, May 07 2009 09:56:25

Morrn!

Sitter på jobbet efter en härlig träff med min kognitiva terapeut, känns så skönt att känna sig "stabil" igen och dessutom veta hur jag undviker och vänder negativa tankar och handlingar, jag mår helt enkelt BRA nu :-)

Igår fick jag vara spontan och bjuda in en gammal kompis -A- (tack vare facebook) som vi inte hade träffat på 6 år på middag, hade ju redan bestämt att jag skulle göra fullkornspaj med broccoli, bacon, silverlök, fetaost (riktig från Grekland faktiskt!), soltorkade tomater och äggstanning så det var ju inget "extra" att fixa med. Handlade dock en Daimtårta till efterrätt :-D

Vi hann inte hämta Clara i tid så jag ringde kära M som var en ängel och hämtade henne, tack tjejen, we owe you one!

Sedan vart det Viktväktarna och därefter hem för att laga middag och fira resultatet, äntligen har jag kommit över min platå och gått ner 0.8 kg till, så nu står vågen på -6,7 kg totalt, "bara" 8,4 kg kvar till min målvikt ju!

Det var en mysig kväll med god mat, gott vin (Kan verkligen rekommendera Chill Out Cabernet Sauvignon Music, gott till både musik och fest som det står), god efterrätt och en Clara-bella som var sådär extra mysig och ville att A skulle natta henne :-) Clara frågade t o m om A imorse när hon vaknade, härligt att Clara gillade henne så mycket!

Nu får jag ta tag i alla mail och sådant som ligger, jobba jobba jobba och trivas trivas trivas!!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Suss Monday, May 11 2009 19:26:39

Ja, vilken tur att vinet smakade gott.

Då kanske jag skall köpa en flaske till mig själv oxså ;-)

Kramar i mängder

Posted by Åsa (Tehus) Thursday, May 07 2009 15:10:13

Härligt att du är på rätt väg både fysiskt och psykiskt!

Det lät som en underbart god paj för övrigt. Mums!

Kramar!